top of page
  • Writer's pictureMary Howell

Hoe automatische firmware-updates van Epson uitschakelen?

De meeste mensen op de wereld gebruiken tegenwoordig de hulp van technologie en internet om hun werk en verantwoordelijkheden uit te voeren. Deze elementen maken het voor u gemakkelijk om zonder problemen de beste voordelen te krijgen. Als u er echter zeker van wilt zijn dat u niet in de problemen komt, moet u vooral zo snel mogelijk investeren in een afdrukapparaat dat door Epson is gemaakt.



Deze organisatie heeft verschillende soorten printers en u kunt er moeiteloos een uitkiezen. Als gevolg hiervan zou u zo snel mogelijk meer moeten weten over hoe u door de functies en services kunt navigeren met de hulp van het ondersteuningsteam van Epson.


Ongeacht het type bestand dat u wilt afdrukken, de printers van deze organisatie kunnen de meest relevante resultaten bieden. Daarnaast zijn er nog diverse andere tools en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken als je een printer als zodanig koopt.


Vindt u het een uitdaging om te proberen te begrijpen welke Epson-printer u moet kopen en hoe u de vele tools kunt instellen op basis van uw gemak en ervaring? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteunings team van Epson en hen aansporen om u op de juiste manier te begeleiden.


Het enige wat u hoeft te doen is uw problemen aan hen uit te leggen en zij zullen u tal van tips en adviezen geven. Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u automatische firmware-updates wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is uw favoriete technologische apparaat inschakelen en de Epson Software Updater openen

  • Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend, tik op uw printermodel in het vervolgkeuzemenu en selecteer vervolgens Instellingen voor automatisch bijwerken

  • Wanneer de volgende pagina voor u verschijnt, opent u het venster Interval om te controleren

  • Tik op de knop Nooit die u tegenkomt wanneer de volgende pagina wordt geopend

  • Tik op de Ok-knop en verlaat het venster

  • Bellen Epson Nederland ondersteunings nummer van als u nog andere vragen heeft.



12 views0 comments
bottom of page