top of page
  • Writer's pictureMary Howell

Hoe grijstinten in Epson-printer uit te schakelen?



We leven allemaal in een wereld waarin elke taak zo snel mogelijk moet worden voltooid, aangezien het concurrentieniveau met een ruime marge is gestegen. Het betekent dat je altijd voorbereid moet zijn. U kunt dit het beste doen door een afdrukapparaat aan te schaffen dat door Epson is gemaakt.


Het is een noodzakelijk aspect omdat de meeste documenten en foto’s tegenwoordig worden opgeslagen in technologische apparaten zoals computers, laptops of smartphones. Daarom moet u in verschillende situaties elektronische kopieën van deze bestanden maken. In tijden als deze kan een drukker u op tal van manieren aanzienlijk helpen. Daarom moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over deze factor met de hulp van het ondersteuningsteam van Epson.


Als u zo’n apparaat aanschaft, kunt u de kwaliteit van uw werk aanzienlijk verbeteren. Niet alleen dat, maar het stelt u ook in staat om uw activiteiten en opdrachten in korte tijd af te ronden door u de tijd te besparen die nodig is om een cybercafé te bezoeken. Al deze elementen zullen het u gemakkelijk maken om de beste resultaten te behalen en tegelijkertijd de kans op problemen met een ruime marge te verminderen.


Vindt u het moeilijk om een Epson-afdrukapparaat in te stellen dat u net hebt aangeschaft, aangezien dit de eerste keer is dat u het gebruikt? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste contact opnemen met het Epson technische ondersteunings team van en hen vragen u bij dit proces te helpen.


Deze vakmensen staan de hele dag voor u klaar, zodat u uw problemen probleemloos kunt oplossen. Niet alleen dat, maar ze kunnen u ook verschillende soorten tips, suggesties en advies geven om het voor u beter te maken.


Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u de grijstinten in een Epson-printer wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw apparaat openen door het in een stopcontact te steken 2. Zodra uw computer of smartphone begint te werken, gaat u naar het venster Instellingen en tikt u op Apparaten 3. Er wordt een nieuwe pagina geopend, tik op het alternatief Printers en scanners dat u tegenkomt 4. Zoek je printer en tik erop om naar het gedeelte Beheren te gaan 5. Selecteer op de nieuwe pagina die op uw scherm verschijnt Papier/Kwaliteit onder Voorkeuren 6. U vindt een tabblad met de naam Grayscale op de nieuwe pagina, schakel het uit


Bellen Epson ondersteunings Nederland van als u een van de bovenstaande stappen niet uitvoert.


bottom of page